Loader

Paypal - uputstvo


U priloženom moći ćete korak po korak da napravite jedan od najsigurnijih platnih procesora na svijetu i tako platiti i poslati izabrani poklon. Paypal se masovno koristi u svjetskoj trgovini i do sada je preko njega izvršeno više od 2 biliona transakcija. Nakon što se prijavite na Paypal, moći ćete plaćati u skoro svim internet prodavnicama koje nemaju kartično plaćanje. Znate li da i najveće svjetske trgovine kao što su Amazon, eBay ili Aliexpres koriste Paypal kao način plaćanja na njihovim internet prodavnicama. Benefiti otvaranja računa su brojni, zato krenimo.

Korak 1

Nemate Paypal? Nema problema, svoj račun možete da napravite za minut. Bukvalno. Nakon što izaberete proizvode i krenete na naplatu putem Paypal checkout-a, pritisnite da kreirate novi račun.
Korak 2

U prva polja unesite podatke svoje kartice kao što je opisano na slici. Podatke vaše kartice nema niko od zaposlenih u posaljipoklon.net, a novac Paypal zadržava gotovo 30 dana dok ne utvrdi da se nećete žaliti na našu uslugu. Tek nakog tog perioda, ukoliko je sve u redu, novac će leći na naš račun. Osim navedenog, dužni ste da upišete ime vlasnika kartice i državu u kojoj imate prebivalište.
Korak 3

Nakon što odredite valutu u kojoj plaćate, dužni ste da upišete svoju adresu stanovanja. Naravno, kako bi napravili račun na ovom platnom procesoru, morate i da upišete e-mail i šifru sa kojom ćete pristupati na svoj korisnički račun.
Za kraj ostaje samo da se složite sa uobičajnim politikama Paypala i da kreirate svoj račun.

Bitno: Postoji mogućnost da vam Paypal pošalje mail sa željom da potvrdi istinitost unesenih podataka. Provjerite svoj mail nakon što kreirate račun.

Besplatna dostava za poklone preko 50 evra

Garancija zagarantovana

100% povrat novca u slučaju nezadovoljstva

CopyRights 2019 Posaljipoklon.net