Loader

O nama


Posaljipoklon.net čine tim mladih, ambicioznih ljudi koji svakim danom probijaju barijere mogućeg. Naša misija je da povežemo sve ljude čiji je jedini i najveći neprijatelj daljina. Danas živimo u vremenu velikih migracija našeg stanovništva. Naše rodbinske, prijateljske i ljubavne veze odjednom razdvajaju kilometri. Svaki kontakt putem Vibera ne može da nadomjesti ono što predstavlja pravu suštinu naših veza a to je neposredni kontakt.
Neposredni kontakt koji je potreban za svaki rođendan, godišnjicu, svadbeno veselje ili bilo koji drugi samo vama važan dan. Iz tog razloga postojimo mi. U našem asortimanu postoji veliki broj poklona. Pokloni, koji nisu samo pokloni, već su znakovi pažnje za ljude koje poštujete i volite.
Znakovi pažnje koji im daju do znanja, da ih niste zaboravili, da mislite na njih, i da vaš fizički nedostatak nije nešto što je zauvijek. Slanje poklona u Bosnu i Hercegovinu nikad nije bilo lakše. Odredite primaoca, izaberite proizvode za poklon, odredite dan kada želite da poklon stigne i šta da piše na njemu. Sve to u samo par klikova, a ostalo prepustite nama.

Vaš posaljipoklon.net

Besplatna dostava za poklone preko 50 evra

Garancija zagarantovana

100% povrat novca u slučaju nezadovoljstva

CopyRights 2019 Posaljipoklon.net